Egy este két programon kapcsolódhattak ki a művelődési központ vendégei

Az Arany János Művelődési Központban február 24-én színházi előadáson és blues koncerten is kikapcsolódhattak a művelődési központ vendégei.

Szombaton kora este a Lakiteleki Színjátszó Kör Kellér Dezső - Meg ne írja, szerkesztő úr! című előadását tekinthették meg a színházteremben helyet foglalók. A darabot Szabados Zoltán rendezte, a szereplőket pedig Dobecz Andor, Kovács Renáta, Fehér István, Bártfai Inci, Szabó Ervin, Lőrincz István és Belicza András alakították. Az előadás nagy sikert aratott a közönség soraiban.

Ezt követően a koncertet a kecskeméti Bitter Monday zenekar nyitotta meg. A Dr. Temesvári Péter vezette formáció kiváló hangulatot teremtett. A zenekar Kenny Wayne Shepherd, Ben Poole vagy éppen Robben Ford slágereket játszott.

Ezt követően a tiszakécskei Spontán Blues Band muzsikált. Maros Miklós és barátai saját dalokat és blues klasszikusokat is hoztak erre az estére.

A koncerteken közös pont volt Pribojszki Mátyás hazánk egyik legismertebb blues zenészének játéka, aki mindkét zenekarral közösen muzsikált az este folyamán, a közönség nagy örömére.

A Blues Farsang többszöri visszataps után ért véget, ami garancia arra, hogy a jövőben is újra felcsendüljenek a dallamok a műfaj kedvelőinek.

Rendezvény fotó Rendezvény fotó Rendezvény fotó Rendezvény fotó Rendezvény fotó Rendezvény fotó