Stand up - Hadházi László

2023.09.22.

Kategória: Stand up

A miheztartás vége: Telt házas előadás a színházteremben

Hadházi László szeptember 21-én este A miheztartás vége c. előadásával szórakoztatta a közönséget az Arany János Művelődési Központ színháztermében.

Útmutatás Mózestől az úttörőkig. Okos volt-e Esze Tamás? Visszatartják-e a halak a vizet amikor felugranak a levegőbe? Mi marad a rendből, ha megszegjük a szabályokat? Mit akarnak tőlünk a kutyák? Erkölcsök és őszinte igazság hazugságokra. Forrás: Dumaszínház

Ezúttal is nagy sikert aratott a Dumaszínház előadása Tiszakécskén. Már napokkal a csütörtöki műsor előtt elfogytak a belépőjegyek a rendezvényre.

Az este Fülöp Viktor felvezető előadásával kezdődött el. A humorista kellően megalapozta a jó hangulatot az est további részére.
Hadházi László ezúttal is parádés hangulatot teremtett a színházteremben. A nézők hasukat fogták a nevetéstől.

Legközelebb a Dumaszínház égisze alatt Musimbe Dávid Dennis önálló estje várja a szórakozni vágyókat a művelődési központban október 25-én. A belépőjegyek megvásárolhatók a dumaszinhaz.jegy.hu oldalon.

Hadházi László bélyegkép Hadházi László bélyegkép Hadházi László bélyegkép Hadházi László bélyegkép Hadházi László bélyegkép Hadházi László bélyegkép Hadházi László bélyegkép Hadházi László bélyegkép Hadházi László bélyegkép Hadházi László bélyegkép