Tiszakécske, Béke út 140.

Bál a Savoyban

2022.11.26.

Gregor Bernadett és a Kalocsai Színház színművészei nagy sikert arattak az Arany János Művelődési Központban. A Bál a Savoyban című revüoperett előadást november 25-én mutatták be Tiszakécskén.

A Bál a Savoyban az egyik legsikeresebb magyar operett külföldön és hazánkban egyaránt. Nem csoda, hiszen Ábrahám Pál a műfaj nagy megújítója az akkor világhódító jazz-muzsikát lopja be az operettbe, evvel szinte új, revüoperett-stílust honosít meg. Betétdalok váltak örök slágerekké: Kicsike vigyázzon, Toujours lamour, Mr. Blue, My golden baby vagy éppen a Karnevál.


Az alábbi szereposztásban láthatták a tiszakécskei érdeklődők a Bál a Savoyban c. előadást a művelődési központ színháztermében: Tangolita-Gregor Bernadett, Henry-Buch Tibor, Madleine-Mádi Piroska, Daisy Parker-Haraszti Elvira, Mustafa bei-Kovács Szilárd, Archibald / Pomerol-Várkonyi András és Celestin-Pável Miklós

Az operett végén a hálás közönség vastapssal köszönte meg a színművészeknek a produkciót.

Az Arany János Művelődési Központ 2023-ban is számos színházi előadással várja majd az érdeklődőket a Béke u. 140. szám alatt.

AJMK