6060 Tiszakécske, Béke út 140.
 • Nyitvatartási idő

  Kedd-Péntek: 8:00 - 20:00
  Hétfő, Szombat: 8:00 - 16:00
  Vasárnap: zárva

 • Email

  info@ajmk.hu

 • Telefon

  +36 20 503 6044
  +36 70 701 9878
  +36 20 236 3936

Válótársas – Nagy sikert aratott Pokorny Lia és Ötvös András előadása

 • Home
 • Híreink
 • Válótársas – Nagy sikert aratott Pokorny Lia és Ötvös András előadása
2022.10.20.

Az Arany János Művelődési Központ adott otthont a Válótársas című színházi előadásnak október 18-án este. A humorral és rögtönzéssel fűszerezett produkció végén több mint 300 ember vastapssal köszönte meg a színészek játékát a színházteremben.

A sokoldalú Pokorny Lia és Ötvös András színművészek impros és irányított jeleneteken keresztül  mutatták be, hogy egy párkapcsolatban bármi megtörténhet az ,,Igen”-től a ,,Kicsinállak”-ig, és mikor merre érdemes továbbindulni.  Így láthattak a nézők egy szórakoztató és elgondolkodtató előadást a párkapcsolatokban előforduló helyzetekről és azok megoldásairól – írták az előadás promóciójában.

Elgondolkodtató példák a hétköznapjainkból, a mindennapi életünkből, amelyek segíthetnek elkerülni az együttélés buktatóit vagy éppen azt a helyzetet, amikor két, valamikor egymásba bolondult ember már csak az ügyvédek vagy a mediátorok jelenlétében képes beszélni egymással vagy éppen véglegesen pontot tenni a kapcsolatuk, házasságuk végére.

Bár komoly témáról van szó, nem érezzük úgy, hogy ne beszélhetnénk humorral átszőve oldott módon, tragikus és komikus elemekkel kiegészített interaktivitással, pontosan azért, hogy a nézők számára újra egyértelmű legyen, hogy két pont között a legrövidebb út – bármilyen rögös néha – továbbra is a mosoly és a közös nevetés. (valotarsas.hu)

Az Arany János Művelődési Központban legközelebb október 25-én (kedden) 18.00 órától tekinthetnek meg az érdeklődők színpadi játékot ,,Szabadságharc” címmel. Arany János és Petőfi Sándor barátságán, kapcsolatán lelhet bepillantást a néző az 1848-49-es magyar forradalom és szabadságharc eseményeibe. Arany János és mindenki más: Kálló Béla szabadkai Jászai Mari-díjas színművész, rendező Petőfi Sándor: Tóth Péter Lóránt versvándor (a Magyar Kultúra Lovagja).

AJMK