6060 Tiszakécske, Béke út 140.
 • Nyitvatartási idő

  Kedd-Péntek: 8:00 - 20:00
  Hétfő, Szombat: 8:00 - 16:00
  Vasárnap: zárva

 • Email

  info@ajmk.hu

 • Telefon

  +36 20 503 6044
  +36 70 701 9878
  +36 20 236 3936

Adventi Esték IV.

2021.12.22.

Sikeresen zárult az Arany János Művelődési Központ Adventi Esték programsorozata. December 18-án és 19-én újra benépesült a Szent Imre tér és ünnepi programok mellett kapcsolódhattak ki a jelenlévők.

A szombati napon délután adventi kézműves vásár várta az érdeklődőket. Nagyon sokan kíváncsiak voltak a kirakodókra, akik minőségi termékeikkel emelték a rendezvény színvonalát.

A szabadtéri színpadon elsőként a Pázsit zenekar muzsikált. Varga Szabolcs és zenésztársai a dzsessz világába repítették el a hallgatóságot.

Fabók Mancsi bábszínházának gyerekelőadása nemcsak a legkisebbeknek szerzett örömet, meghitt, szép pillanatokat okozott a felnőtt nézőknek is.

A szombati napot a Fourtissimo koncertje zárta: karácsonyi dallamok, ünnepi hangulat rézfúvósok előadásában.

Szerencsére ezt a hétvégét már az időjárás is kegyeibe fogadta, így az Adventi Esték közül most látogattak ki legtöbben a Szent Imre térre.

A vasárnap délutánt a Zafira Dance Team táncelőadása nyitotta meg. Szabó Berta tanítványai megalapozták a jó hangulatot az utolsó Adventi Estére.

Az Arany János Művelődési Központ 2013-ban az 50. születésnapját ünnepelte. Ez alkalomból alapította a Tiszakécske Közösségeiért-díjat, amellyel azokat jutalmazza, akik önzetlenül sokat tesznek Tiszakécske közösségeiért. A díjat ebben az esztendőben a Városgondnokság munkatársai vehették át a Szent Imre téri színpadon.

A Városgondnokság munkatársai évről-évre nagyon sokat tesznek azért, hogy segítsék a városi rendezvények lebonyolítását is, ezáltal nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a helyi közösségek méltóképpen jelenjenek meg a nyilvánosság előtt.

A díjat Aracs Eszter, az Arany János Művelődési Központ és Városi Könyvtár igazgatója adta át a Városgondnokság dolgozóinak.

A napot és az egész programsorozatot a BB Budapest Harsonaegyüttes és a Schorokscharer Musikanten zenekar ünnepi koncertje zárta.

AJMK