6060 Tiszakécske, Béke út 140.
 • Nyitvatartási idő

  Kedd-Péntek: 8:00 - 20:00
  Hétfő, Szombat: 8:00 - 16:00
  Vasárnap: zárva

 • Email

  info@ajmk.hu

 • Telefon

  +36 20 503 6044
  +36 70 701 9878
  +36 20 236 3936

Adventi Esték III.

2021.12.14.

Az Arany János Művelődési Központ december 11-én és 12-én is megtartotta adventi rendezvényét. A Szent Imre téren és az Ókécskei Közösségi Házban is ünnepi hangulatban kapcsolódhattak ki az érdeklődők.

A szombati napon elsőként Gulyás László tartotta meg interaktív gyermekműsorát a Szent Imre téren, majd Tamás Éva Játéktára adott koncertet a szabadtéri színpadon. Mindkét program nagy sikernek bizonyult, hiszen a legkisebb korosztály képviselői örömmel vettek részt rajtuk. Csupa mosolygós kisgyermek táncolt a színpad előterében.

Este nyolc órától a tiszakécskei MAYFLY zenekar muzsikált. A funky formáció ütős repertoárral érkezett, egyszersmind ízelítőt adva a jövő év tavaszán megjelenő nagylemezről.

Vasárnap már sajnos az időjárás is közbeszólt, hiszen a nap nagy részében szakadt az eső. Ennek ellenére az Ókécskei Közösségi Ház teraszán megtartott iskolai gyermekműsort nagyon sokan megnézték. Az előadást a Tiszakécskei Református Általános Iskola és Gimnázium diákjai mutatták be.

Az udvaron adventi vásár várta az érdeklődőket, ahol karácsonyi apróságokat, ünnepi díszeket, kézműves termékek széles választékát találták meg a jelenlévők.

Az Ókécskei Közösségi Ház időszaki kiállító termében a Márkus Színház humorral megfűszerezett bábelőadását tekinthették meg, majd a  Grunting Pigs blues zenészei repítették el New Orleans-be a hallgatóságot.

Az Arany János Művelődési Központ adventi programjai ezen a hétvégén is folytatódnak a Szent Imre téren!

AJMK