6060 Tiszakécske, Béke út 140.
 • Nyitvatartási idő

  Kedd-Péntek: 8:00 - 20:00
  Hétfő, Szombat: 8:00 - 16:00
  Vasárnap: zárva

 • Email

  info@ajmk.hu

 • Telefon

  +36 20 503 6044
  +36 70 701 9878
  +36 20 236 3936

Horváth Zoltán kapta meg a Tiszakécske Közösségeiért díjat

 • Home
 • Híreink
 • Horváth Zoltán kapta meg a Tiszakécske Közösségeiért díjat
2020.12.20.

A 2020-as évben az Arany János Művelődési Központ munkaközössége egyhangúan úgy döntött, hogy az intézmény által alapított Tiszakécske Közösségeiért díjat Horváth Zoltánnak adományozza, a Tiszakécske közösségeiért végzett sok éve kitartó, türelmes, önzetlen munkája elismeréséül.

Horváth Zoltán több mint 10 éve az Arany János Művelődési központ és Városi Könyvtár ,,külsős” munkatársa, aki technikusként dolgozik az intézmény berkeiben. A ,,külsős” munkatárs ebben az esetben csupán a hivatalos megnevezés, hiszen Zoli sok-sok éve a művelődési központ csapatának teljes értékű tagja. Sőt, a munkához való kimagasló hozzáállásával, az évek során sem lankadó precizitásával mindannyiunknak példát mutat.

Az elmúlt 15 évben a város összes kisebb-nagyobb rendezvényén a háttérben létfontosságú munkát végzett. Tevékenységét a maximalizmus jellemezi legfőképpen. Munkája sokszor láthatatlan a közönség számára egy-egy városi ünnepség vagy éppen egy klub koncert alkalmával, de az ő szakértelme és hozzáállása nélkül semmi sem valósulhatott volna meg sikeresen. Ő az az ember, aki elsőként érkezik meg az elvégzendő feladat helyszínére és utolsóként (sokszor hajnalban) távozik egy-egy rendezvény bontási munkáit követően.

A művelődési központ közösségei és a város más civilszervezetei mindig számíthattak rá az évek során, ha technikusra volt szükségük, Zoli mindig önzetlenül segített mindenkinek. Szerénysége, humora és szorgalma miatt mindenki szívesen dolgozik vele együtt.