6060 Tiszakécske, Béke út 140.
 • Nyitvatartási idő

  Kedd-Péntek: 8:00 - 20:00
  Hétfő, Szombat: 8:00 - 16:00
  Vasárnap: zárva

 • Email

  info@ajmk.hu

 • Telefon

  +36 20 503 6044
  +36 70 701 9878
  +36 20 236 3936

Pedagógusok köszöntése

2020.06.07.

Tiszakécske Város Önkormányzata és az Arany János Művelődési Központ szervezésében tartották meg a Pedagógusnapot június 4-én a Városházán.

Tóth János, Tiszakécske város polgármestere köszöntötte a pedagógusokat, kiemelve azt a rendkívüli munkát, amelyet a koronavírus miatti digitális oktatásra való átállás kihívásai jelentettek. A település vezetője ezt követően elismerésekkel és virágcsokrokkal jutalmazta a megjelent intézményvezetőket, tanárokat, tanítókat és óvodapedagógusokat.

Tiszakécske Város Önkormányzatának polgármestere Tiszakécske Város Kiváló Pedagógusa díjjal ismerte el annak a pedagógusnak az érdemeit, aki az óvodai és iskolai tanulói ifjúság oktatásáért és neveléséért különösen sokat tett. Ebben az évben Tiszakécske Város Kiváló Pedagógusa díját 121/2020. (V.21) határozata alapján Baráth Istvánné óvodapedagógusnak, tagintézmény vezetőnek adományozták.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Pedagógus Szolgálati Emlékérmet adományozott egy óvodapedagógus és hét pedagógus részére.

A díjat az Emberi Erőforrások Minisztériuma adományozza azoknak a nyugállományba vonuló óvodai, általános iskolai, középiskolai pedagógusoknak és főiskolai, egyetemi oktatóknak, akik legalább 25 éven keresztül a gyermekek oktatása, nevelése érdekében tevékenykedtek és kiemelkedő munkát végeztek.

Pedagógus Szolgálati Emlékérmet kapott Tóth Lászlóné, Kovácsné Keszthelyi Ágnes, Lovas Ilona, Miskó Márta, Rabb Tiborné Papp Eszter, Vargáné Máté Katalin, van der Sloot-Tömöri Katalin és Tóth Géza Sándorné.

Tóth János virággal köszöntötte Nyitrainé Mudris Gabriella címzetes igazgató asszonyt, Szendreyné Kiss Juditot, a Móricz Zsigmond Általános Iskola és Gimnázium igazgató asszonyát és Badari Katalint a Tiszakécskei Városi Óvodák és Bölcsöde intézményvezetőjét.